[vc_row][vc_column][gsf_space desktop=”90″ tablet=”70″ tablet_portrait=”60″ mobile_landscape=”50″ mobile=”40″][vc_column_text]
Szanowni Państwo,
Dzieci są dla nas dobrem najwyższym. Dbałość o ich zdrowie, dobre samopoczucie oraz rozwój intelektualny i fizyczny traktujemy jako nasz obowiązek. Spełniamy go oferując właściwie dobraną dietę według kluczowych zasad żywienia zachęcając jednocześnie do aktywnego trybu życia. Nie zajmujemy się cateringiem samych kanapek, ale całych zbilansowanych posiłków. Racjonalne żywienie pozwoli bowiem cieszyć się zdrowiem i pięknym wyglądem w przyszłości – co jest naszym głównym celem.
Nasze jadłospisy, w tym kanapki, układane są przez specjalistę – dietetyka. Uwzględniają one wszystkie niezbędne do prawidłowego rozwoju organizmu dziecka witaminy i minerały. Specjalizujemy się również w kuracjach dietetycznych dla dzieci z alergią pokarmową. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w przyrządzaniu posiłków dietetycznych i kanapek na potrzeby szkół i przedszkoli.
Diatta catering dietetyczny z Warszawy to solidny partner, który będzie wspierać Państwa w dbaniu o prawidłowe odżywianie się dzieci.
Zapewniamy zdrowe i smaczne posiłki dla żłobków, jadłospisy dla przedszkoli i szkolnych stołówek. Sprawiamy, że jedzenie jest dla dzieci przyjemnością. Z Diatta łatwiej zadbać o dobre imię placówki.
ZADZWOŃ DO NAS I ZAPYTAJ O SZCZEGÓŁY ! ! !
JADŁOSPIS DLA PRZEDSZKOLI:
Poniedziałek:
- zupa fasolowa
- kotlety z jaj
- ziemniaki
- surówka z kiszonych ogórków
Wtorek:
- zupa ze swieżych ogórków z kiełkami
- bitki wieprzowe
- kasza gryczana
- marchewka z groszkiem
Środa:
- zupa z cukinii z pieczarkami
- filet z indyka
- ziemniaki
- surowka ze swiezej kapusty
Czwartek:
-
- zupa z groszku zielonego i papryki
- nalesniki z serem
Piątek:
-
- kartoflanka aksamitna
- cukinia faszerowana
- sałata
JADŁOSPIS DLA FIRM:
– obiady domowe
Poniedziałek:
- zupa zacierkowa z koperkiem
- kotlet schabowy
- ziemniaki
- surówka ze swieżych ogórków
Wtorek:
- krupnik
- pierogi z mięsem,cebulka i skwarkami
Środa:
- zupa warzywna
- knedle ze sliwkami i smietaną
Czwartek:
- barszcz ukraiński
- kotlet mielony
- ziemniaki
- surówka wiosenna
Piątek:
- zupa kalafiorowa
- kotlet rybny
- ziemniaki
- surówka z młodej kapusty